Boek je coach-sessie. Hieronder vind je de beschikbare momenten.

Locatie van sessies

Online, via Zoom

In Real Life, of Fysiek, in Het Coachhuis:

  • Van Eeghenlaan 27 te Amsterdam
  • IJsbaanpad 9 te Amsterdam (parkeergelegenheid)

Tarieven

Life Coaching

Het tarief voor een serie van 6 Innerlijke Criticus Coach Sessies van 45 minuten is €500 incl. btw.

Losse sessies van 45 minuten zijn €85 incl. btw

8-weekse MBSR mindfulness training

Het tarief voor de 8-weekse individuele i-MBCT mindfulness training is €650 (incl. btw) voor particulieren en €850 (excl. btw) voor werkgevers . Dit is voor het (telefonische) kennismakingsgesprek, 8 gesprekken van 1 uur, hand-outs en huiswerkschema’s en audiobestanden.

Het tarief voor de 8-weekse MBSR mindfulness groepstraining is €450 (incl. btw) voor particulieren en €550 (excl. btw) voor werkgevers. Dit is voor het (telefonisch) kennismakingsgesprek, 8 bijeenkomsten en een oefendag, het werkboek met informatie en huiswerkschema’s en audiobestanden.

Als de zorgverzekeraar de 8-weekse training (deels) vergoedt, doet de verzekeraar dit meestal achteraf, n.a.v. van een factuur van na de training. Echter, de training wordt vooraf gefactureerd aan en betaald door de deelnemer. Houdt hier rekening mee. Ik zal zover ik kan, de juiste (factuur)informatie voor de verzekeraar verstrekken, maar kan geen garanties geven over hun bijdrage.

De Algemene Voorwaarden kun je hier raadplegen.

Sterke Kanten

Deze workshops en trainingen zijn maatwerk voor bedrijven. Neem contact met me op voor een offerte.


Kamer van Koophandel registratie 70933812.

Heleen Timmerman is gecertificeerd Categorie 1 trainer, geregistreerd bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers. Registratienummer 20181201. Kijk op de Zorgwijzer om te zien of je verzekeraar mee kan betalen aan de training: Zorgwijzer.

Of, https://www.zorgverzekering.info/mindfulness