• Waarom is het zo lastig om te veranderen als je weet wat je niet meer wilt door de burnout…
 • Waarom komt werk toch weer op nummer één. Ook al heb je besloten dat je relaties en hobby’s belangrijker zijn nu…
 • Er is nog zoveel te doen en zoveel te veranderen voordat je kan ontspannen en gelukkig kan zijn…
 • Waarom werken de mensen om je heen niet een beetje mee met wat je wilt…

Een burnout zet je wereld op z’n kop. Het is een crisis. Een keerpunt. Er is een voor en een na. Het veranderd je. Je bent wijzer. Je weet wat je niet meer wilt. Hebt een hoop inzicht gekregen in je patronen. Dat ging gepaard met verdriet en frustratie. Misschien weet je wel beter wat je wel wilt. Welk doel je wilt nastreven. Wat je prioriteiten zouden zijn. In een ideale wereld…

Okay, die wereld kunnen we niet veranderen. Maar, je kunt wel jouw wereld veranderen. Je kunt elke dag leven zoals je wilt. Hoe je dat doet, leer je met Life en Mindset Coaching in het Post Burnout Project.

Dit doen we met vier pilaren:

 • Transities en de psyche plattegrond
 • Relaties en Waarden
 • Emoties en Gevoelens
 • Werk – Privé Balans

Waardoor je aan het eind van het programma dit klaar hebt:

 1. De Groei Kaart
 2. Het Waarden Spel
 3. De Dagelijkse Drie
 4. Wekelijkse Prioriteiten Reset

En:

 • durf je eerlijk te zijn over wat je echt wilt en waar je van droomt, durf je te plannen daarvoor en heb je tegelijkertijd nooit meer het gevoel dat je achterloopt op schema
 • ben je geworteld in je Waarden en daarmee voel je je stevig, veilig en open in je relaties
 • stel je een gevoel van rust, overzicht, tevredenheid, geluk en verbondenheid geen dag meer uit omdat je weet hoe je die zelf kunt maken, vandaag
 • zijn je dagen vervullend omdat je ze vult zijn met wat jij echt belangrijk vind

De Life en Mindset Coaching

Het programma bestaat uit 12 keer een 1:1 sessie van een uur, die we via Zoom doen. In een periode van drie maanden. In de sessies coach ik je op actuele thema’s en dingen die gebeurt zijn in je week. Daarmee komen je lastige patronen naar voren. En komt een stuk theorie als dat nodig is of aansluit bij je thema.

We werken allereerst met Het Coach Model, waar je in dit artikel over kunt lezen. In het consult hebben we het al gehad over waar je heen wilt gaan, en dat werken we ook verder uit.

De eerste twee pilaren – Transities en Relaties en Waarden – geven je inzicht en zelfkennis. De pilaren Emoties en Gevoelens en Werk en Privé Balans gaan over hoe je dagen invult. Hiermee ga je plannen. En als het uitvoeren van je plannen niet lukt, dan coach ik je daarop. Hier maken we al die dromen en zelfkennis concreet.

De vier pilaren

geven je de kennis, de technieken en de tools om je Post Burnout Leven vorm te geven.

In de Transities & de psyche plattegrond pilaar leer je over het primaire brein en hoe we reageren op verandering; De Groei Kaart. Hiermee kun je je burn-out goed begrijpen, zien waar de valkuilen zitten, en bepalen waar je heen wilt. Je leert dat er met jouw ontwikkeling en reacties niets verkeerd is en dat je helemaal op schema zit.

In de Relatie & Waarden Pilaar kijken we naar verwachtingen die je van jezelf en anderen hebt. Deze zijn vaak onbewust en onuitgesproken. Als je het lastig vind om vriendelijk naar jezelf te zijn, werken we met de Innerlijke Criticus. Je brengt je belangrijkste waarden in kaart met Het Waarden Spel. Het resultaat is dat je geworteld bent in je waarden. Dat maakt plannen en keuzes makkelijke en maakt je verbinden met de mensen om je heen oprecht, veilig en ontspannen.

In de Emoties & Gevoelens Pilaar leer je waar gevoel vandaan komt en hoe je die intentioneel kunt maken met De Dagelijkse Drie. Zo kun je je vandaag al goed gaan voelen en hoef je niet te wachten tot over een paar maanden of als je die nieuwe baan, liefde of passie hebt. Rust, geluk en verbondenheid stel je geen dag meer uit.

In de Werk – Privé Balans pilaar maak je de Wekelijkse Prioriteiten Reset waarmee je agenda zal reflecteren wat jij wil van je nieuwe leven. Niet wat de automatische (en maatschappelijke) piloot is. Je vervult je dagen bewust en intentioneel. Hier zit de kern van verandering. Hier breek je je oude patronen: kleine dagelijkse stapjes.

Alleen actie leidt tot duidelijkheid

Als dit je goed in de oren klinkt of je hebt vragen, dan kun je een consult met mij boeken. Daarvoor hoef je je niet voor te bereiden en hoef je ook niet precies te wat je wilt. Daar gaan we het juist over hebben! Na het consult zul je absoluut meer duidelijkheid hebben voor jezelf wat de volgende stap is.

Mail me op contact@heleentimmerman.nl